Koululla on vuosittain terveystarkastukset joka luokalle

Terveydenhoitaja: Johanna Nepponen.
koululla tiistaisin  klo 9-.  Puhelinaika  ma,ti, to ja pe  klo  10.30-11  p: 02 761 2307.

Koululaisten suun tarkastus ja hoito

Koululaisten hammashoito alkaa entiseen tapaan koulujen alettua. Tarkastusten ja hoitojen jaksotus on yksilöllinen. Tästä johtuen samasta koulusta tai luokasta käy sekä keväisin että syksyisin oppilaita hoitolassa. Hammashoitolaan oppilaat menevät yksin. Heille on neuvottu turvallisin reitti. Koulu ei ole vastuussa hammaslääkärikäyntimatkasta. Tapaturmavakuutus korvaa, mikäli matkalla tapahtuu jokin vahinko. Huoltajat voivat halutessaan saattaa oppilaan; koulu ei voi järjestää saattajaa. Ala-asteilla jatketaan ksylitolipastillien jakelua.

Haluamme korostaa kodin ja kotona tapahtuvan hampaiden hoidon merkitystä. Hampaiden harjaus kaksi kertaa päivässä, napostelusta luopuminen ja ksylitolin päivittäinen käyttö ovat tärkeitä; unohtamatta terveellisten välipalavaihtoehtojen valintaa.